Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.

Lee fotballdrakter med Madeline

Care WP Theme Demo > Lee fotballdrakter med Madeline

About

Lee fotballdrakter med Madeline

Fotballdrakter

Mesut Özil sier at hans preferanse ville definitivt være å signere en ny kontrakt hos Arsenal. Midtbanespilleren har gått inn i de siste 12 månedene av hans £ 140,000-a-week-avtale, og i fravær av tilbud fra noen av de europeiske klubber som kunne møte hans lønnskrav, vil han bli på Emirates Stadium for den kommende sesongen.
Det største problemet har vært om Özil vil registrere seg på klubben han begynte fra Real Madrid for £ 42,5 millioner i 2013, med en av hans muligheter å vente til januar 2018 for å se om billige fotballdrakter han får et lukrativt pre-kontrakt tilbud fra en utlandet klubb knyttet til en fri agent flytte om sommeren.
Arsenal har imidlertid jobbet hardt for å legge frem en attraktiv del av seg selv, noe som er verdt en grunnleggende £ 280,000 i uken. Så langt har det vært et ventende spill, med Özil opptatt av å holde valgene åpne når han flytter inn i den nye sesongen.
Det er definitivt min preferanse å bli, sa Özil, ved Arsenals lansering av sitt nye tredje sett i Sydney. fotballdrakter Det er en flott klubb, og jeg har alltid sagt at jeg føler meg veldig bra på Arsenal. Når alle er tilbake i London, setter vi seg og diskuterer om fremtiden.
For nå er det viktigste for vår sesong og å komme gjennom turen, trene og få trikk. Når jeg er tilbake i London, vil vi sitte og diskutere.
Özil kommenterte også situasjonen til hans lagkammerat Alexis Sánchez som, som fotballdrakter barn han, har gått inn i det siste året på kontrakten. Til forskjell fra Özil, har Sánchez imidlertid elite-nivå suitors – med Manchester City sjef blant dem.
Det ville slå laget ganske hardt hvis han forlot fordi han er en spiller som alltid leverer, sa Özil. Det ville være et tilbakeslag for å vinne tittelen, men til slutt er det spillernes beslutning. Jeg håper Alexis forblir, men jeg vet ikke hva statusen er, for å være ærlig.
Jeg verdsetter ham mye som en spiller, og han er veldig godt egnet til kampen Arsenal play. Fra et personlig syn ville jeg virkelig sette pris på om han forblir. Men det er spillernes beslutning, og det er ikke mye mer jeg kan kommentere.

JosefaMcC fotbollströjor MelinaDar
EricaIngr fotbollströjor SteveWehr
WildaKing fotballdrakter BoyceZwcd
OlgaMcSha billiga fotbollströjor UZUPrecio
JoycelynC billiga fotbollströjor Elmoxrucd
LaunaPrat fotbollströjor MillardZa


Public Group
Active 2 weeks, 6 days ago