Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.

Nannie ChristyH

Care WP Theme Demo > Nannie ChristyH

About

Nannie ChristyH

Fotbollströjor

Sevilla har bekräftat att de kommer att ta Atletico Madrid till domstol inför undertecknandet av Vitolo.
Spanjoren var kopplad till ett drag till Diego Simeones Atleti efter slutet av säsongen men på grund av sitt överföringsförbud visade sig ett drag uteslutande.
Trots ett nytt kontrakt med den andalusiska sidan gjorde Vitolo till slut ett 37,5 miljoner euro till Atleti i sommar innan han lånades ut till Las Palmas till januari på grund av huvudsidans överföringsförbud och oförmåga att registrera nya spelare.
Förflyttningen orsakade mycket debatt fotbollströjor i Spanien, eftersom Sevilla var uppenbart nära att lägga penna till papper på en förbättrad affär för vingen och de kommer nu att vidta rättsliga åtgärder över hans utträde.
Sevilla hävdar vidare att det nya avtalet godkändes av alla parter med några medier i Spanien och hävdade att den spanska internationella även undertecknade det relevanta pappersarbetet för att förlänga sin tid på klubben, medan spelaren själv nu kommer att förvänta sig att höra från myndigheterna om ett brott av billiga fotbollströjor kontrakt , med Sevilla hävdar att han tecknat ett nytt femårigt kontrakt.
Tjänstemän från Ramon Sanchez Pizjuan kommer nu att inleda domstolsförfaranden och instruera sina advokater att samla in alla bevis.
Styrelsen har kommit överens om fotbollströjor att vidta rättsliga åtgärder mot dem som har ingripit i Vitos utträde från klubben, ett uttalande på klubbens webbplats förra månaden.
De är spelaren själv, hans far, representationskontoret Bahia och klubbarna Atletico Madrid och Las Palmas.
Klubben har redan anförtrotts två advokatbyråer till fallet för att försvara klubbens intressen. Sevilla FC nådde ett förlängningsavtal med Vitolo den 10 juli, med stöd av skriftlig dokumentation, som spelaren bestämde sig för att bryta ensidigt.
Vitolo, som tillbringade fyra år med Sevilla, lånar för närvarande med pojkeklubben Las Palmas, som slog måndag 3-1 på måndag kväll.

AbigailDy Fodboldtrøjer Børn ReedLymbu
Concepcio fotbollströjor barn EfrainMcL
AshtonHoa maglie calcio a poco prezzo MalindaGo
RobertBra Billige Fodboldtrøjer INYGretch
LornaLill fußballtrikots kinder ArlenGard
Kathieggy fotballdrakter DexterZpt


Public Group
Active 2 weeks, 3 days ago